Komentara: 0
Pregleda: 2147

Rukometaši Spartaka poraženi od ekipe Požarevca (22:23)

04.10.2014. u 22:33h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka zabeležili su drugi ovosezonski poraz, ovaj put na domaćem terenu minimalnom razlikom u uzbudljivoj završnici kada su imali prilike i da izvuku makar bod. Večeras je u Hali sportova u Subotici bila bolja ekipa Požarevca i pobedila sa 23:22.
Rukometaši Spartaka poraženi od ekipe Požarevca (22:23)

U prvom delu susreta Spartak Vojput je na momente pravio osetniju razliku ali gosti su se vraćali da bi na poluvreme otišli sa zaostatkom od jednog pogotka (11:10). Od 11 pogodaka koliko je Spartak postigao, čak 6 su delo Županjca koji je odlično otvorio meč i postigao prva četiri Spartakova pogotka

U drugom delu veći deo meča igralo se praktično pogodak za pogodak, sve do poslednjih 5 minuta meča kada gosti poravnjavaju rezultat, a onda i stvaraju prednost koju su na kraju uspeli da sačuvaju. Imao je Spartak poslednjih napad u kojem je mogao da dođe makar do boda, ali nažalost rukometaš Spartaka Đekić u poslednjoj akciji pravi tehničku grešku, gubi loptu, a gosti nose dva boda iz Subotice.

Posle pobede nad Kolubarom na otvaranju sezone, rukometaši Spartaka vezali su dva poraza - posle onog u Nišu od Železničara usledeo je i poraz kući koji baca subotičkog superligaša u donji deo tabele.

RK "Spartak Vojput" - RK "Požarevac" 22:23 (11:10)

U ekipi Spartaka najefikasniji je bio Županjac sa 9 postignutih pogodaka, daleko manje uspešni su bili Bojanović sa 4, Đekić sa 3, odnosno Jovanović i Jelić sa po dva. Županjac je ubedljivo najbolji strelac subotičke ekipe, u tri meča postigao je 29 pogodaka (9+11+9).

Domaćoj ekipi dosuđeno je 7 isključenja, dok su gosti bez igrača bili 10 puta, odnosno čitavu trećinu utakmice. Spartak je preko Županjca izveo ukupno 7 sedmeraca, samo jedan je bio neuspešan. Gosti su bili uspešni 5 puta iz 7 pokušaja sa "crte".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2147
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.