Komentara: 1
Pregleda: 1961

Rukometaši Spartaka pobedom protiv Kolubare nastavili niz odličnih igara

29.11.2014. u 23:09h
Izvor: Subotica.com
U 10. kolu rukometne Super lige Spartak je savladalo večeras vrlo motivisanu ekipu Kolubare sa 29:25 i time nastavio odličnu seriju koja ga dovodi jednu stepenicu bliže plejofu. U naredom kolu subotička ekipa dočekuje Železničar iz Niša.
Rukometaši Spartaka pobedom protiv Kolubare nastavili niz odličnih igara

Rukometaši Spartaka posle Metalopastike i Crvene zvezde bili su i više nego uspešni i protiv poslednje plasirane Kolubare koju su savladali sa 25:29 (12:19) i time se približili još više poziciji koja vodi u plejof i borbu za šampionski pehar.

Posle odličnog prvog poluvremena u kojem je domaća ekipa držala korak sa Spartakom samo do sredine prvog dela prvog poluvremema, ekipa Branislava Zeljkovića iz napada u napad gradila je prednost koja je na poluvremenu iznosila +7.

U nastavku meča pritisak Spartaka se nastavlja i bilans pogodaka postaje sve izraženiji u korist subotičke ekipe, te je u jednom momentu iznosila i maksimalnih +12, što je Kolubaru definitivno odvratilo od bilo kakvih ambicija da može da dođe makar do boda, jer Spartaka je držao svoj ritam, imao kontrolu utakmice u svojim rukama, ali borbeni domaćini se nisu predavali, koristili su momente opuštanja Spartaka i uspeli samo da svedu razliku na -4, ali bilo je to daleko od uzbudljive završnice, u koju je Spartaka, čini se, ušao sa pola gasa.

Posle nepotpunog 10. kola Spartaka se trenutno nalazi na drugoj poziciji, odmah iza Jugovića. U naredom kolu subotička ekipa u subotu od 19 časova dočekuje niški Železničar 1949.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1961
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.