Komentara: 1
Pregleda: 2706

Rukometaši Spartaka pobedili Vrbas u prvoj pripremnoj utakmici (23:21)

27.08.2014. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa odigrali su juče u Hali sportova prvu od dve utakmice sa Vrbasom u sklopu priprema za novu sezonu. U prvom meču Spartak je bio bolji za dva gola (23:21), a naredni meč se igra već u subotu na terenu RK "Vrbas".
Rukometaši Spartaka pobedili Vrbas u prvoj pripremnoj utakmici (23:21)

Pred maloobrojnom publikom rukometaši Spartaka su po prvi put posle ulaska na pripreme u Halu sportova odigrali jedan trening meč sa drugom ekipom, a sve u sklopu priprema za takmičenje u novoj sezoni Super lige (SRLS).

Iako je meč odigran bez rezultatskog značaja ova prilika je poslužila da se novopridošli igrači postepeno uključuju u sistem rada ekipe s obzirom da subotički superligaš ima velike ambicije u novoj sezone i zbog čega se i značajno pojačao.

Prvo poluvreme proteklo je u rezultatski izjednačenoj igri, Imali su rukometaši Vrbasa prednost od 4:3 i 9:7, međutim Spartak je svaki put brzo izjednačio rezultat. U poslednji minut se ušlo sa golom prednosti gostiju, no sa zvukom sirene Spartak izjednačuje na 11:11.

U drugom poluvremenu Spartak je zaigrao znatno efikasnije i napravio značajnu razliku pa je trener Zeljković malo kombinovao sastav i kako to i nalažu pripremne utakmice eksperimentisao na više pozicija i sa različitim pristupom, što su gosti iskoristili da se malo približe i učine meč ipak rezultatski neizvesnijim.

Meč je ipak završen pobedom domaće ekipe sa 23:21, a već u subotu igra se revanš na terenu u Vrbasu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2706
Povezane teme

hala sportova

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.