Komentara: 0
Pregleda: 1648

Rukometaši Spartaka pobedili Moravu na gostovanju (28:36)

24.02.2014. u 15:20h
Rukometaši Spartak Vojputa u meču 17. kola Superlige pobedili su ekipu Morave rezultatom 36:28. Ovo je druga pobeda za redom ekipe Branislava Zeljkovića. S obzirom da je ekipa Morave iz donjeg dela tabele očekivalo se da subotički tim na gostovanju u Velikoj Plani ostvari povoljan rezultat. Naredni meč Subotičani će da igraju u hali sportova sa ekipom Metaloplastike iz Šapca.
Rukometaši Spartaka pobedili Moravu na gostovanju (28:36)

Od samog početka utakmice subotičani su nametnuli svoj ritam igre, vodili su sa 1:2 i 2:3 kada je domaćin sa dva gola preokrenuo rezultat na 4:3. Nakon vodstva Morave od 5:4, Spartak je napravio seriju od 3 gola i po prvi put se rezultatski odlepio na 5:7. Do kraja poluvremena "putari" nisu dozvolili da im Morava preuzme vodstvo. Prvih trideset minuta završeno je sa 14:16 u korist subotičana.

U nastavku Morava smanjuje na samo gol zaostatka, međutim raspoloženi gosti ne dozvoljavaju iznenađenje. Razigrani rukometaši Spartaka pojačali su ritam i ponovo se odlepili na tri gola, 17:20 i 21:24. Najraspoloženiji u redovima pobednika bio je Knežević sa 13 golova, dok su Kovačević i Distol postigli po pet. Kako se meč bližio kraju pritisak domaćina je slabio a rezultat se povećavao u korist Spartaka.

Na kraju uverljivih plus osam golova za subotičane koji u sledećem kolu (subota, 19h) na svom parketu dočekuju šabačku Metaloplastiku.

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1648
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.