Komentara: 3
Pregleda: 3160

Rukometaši Spartaka iznenadili Metaloplastiku (22:21)

01.03.2014. u 22:38h
Rukometaši Spartaka napravili su pravi podvig pobedom na favorizovanom ekipom šabačke Metaloplastike, prvoplasirane ekipe najjače srpske rukometne lige. RK "Spartak" je u uzbudljivoj završnici pobedio sa 22:21 i osvojio vrlo važne bodove u borbi za gornji deo tabele i poziciju u plejofu.
Rukometaši Spartaka iznenadili Metaloplastiku (22:21)

Posle 10 dugih godina Metaloplastika se večeras ponovo vratila u Suboticu. U prvom delu sezone, krajem oktobra 2013., na gostovanju Šabcu subotički superligaš je takođe ostvario pobedu sa dva gola razlike, večeras je bio dovoljan jedan gol za veliko slavlje i nove bodove.

Utakmica je većinom bila u egalu. Gosti su bolje otvorili meč i u prvih desetak minuta napravili su razliku od par golova prednosti, ali Spartak je zaigrao jače u odbrani i kreativnije u napadu i taj zaostak je vrlo brzo nadoknađen. Do kraja poluvremena igralo se prakično gol za gol, ali ipak na odmor sa prednošću od jednog gola su otišli gosti.

Prvo poluvreme je donelo dosta spornih situacija u korist gostujuće ekipe, osećala se velika nervoza koja se prenela i u drugi deo. Posle par čistih akcija ponovo se zakomplikovalo na terenu među igračima, ali i među stručnim štabovima i zvaničnim licima. Posle kraćih verbalnih sukoba utakmica je nastavljena i ponovo je u prvom planu bio rukomet.

U neizvesnoj završnici Spartak se bolje snašao i zasluženo pobedio 22:21 (10:11) i osvojio važne bodove. Posle ove pobede, desete u sezoni, Spartak ostaje na 4. mestu Superlige sa 22 boda. U narednom kolu Spartak je opet domaćin, ovaj put Jugoviću.

Rukometaši Spartaka iznenadili Metaloplastiku (22:21)

Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 3160
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.