Komentara: 0
Pregleda: 1747

Rukometaši Spartaka dobili meč bez borbe

29.05.2014. u 10:28h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka sinoć su u Hali sportova u Subotici trebali da odigraju meč 6. kola plejaut serije rukometne Super lige Srbije, ali protivnik - Napredak iz Kruševca predao je meč bez borbe te će isti biti, u skladu sa Pravilima, registrovan u korist Spartaka službenim rezultatom 10:0.
Rukometaši Spartaka dobili meč bez borbe

Bila je ovo prilika da rukometaši Spartaka odigraju poslednju utakmicu pred domaćom publikom i zajedno proslave opstanak u Super ligi, ali gosti iz Kruševca su blagovremeno javili da nisu u mogućnosti da dođu na ovaj meč pa će tako isti biti registrovan službenim rezultatom (10:0) u korist Spartaka.

Ukoliko disciplinska komisija postupi u skladu sa pravilima doći će i do oduzimanja jednog boda i novčane kazne za Napredak.

Do kraja šampionata ostalo je još jedno kolo u kojem Subotičani gostuju ekipi Vrbasa. Taj meč se igra u subotu 31. maja, sa početkom od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1747
Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.