Komentara: 3
Pregleda: 4197

Rukometaši Spartak Vojputa započeli pripreme za novu sezonu

05.08.2014. u 12:11h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka okupili su se juče po prvi put posle pauze koja je usledila krajem maja, po završetku plejauta u Superligi. Nova sezona i novi izazovi u superligaškom društvu postavili su više ciljeve u subotičkoj ekipi pa će tako značajno pojačani jurišati na jednu od prve četiri ekipe i plasman u plejof, odnosno u borbu za šampiona Srbije.
Rukometaši Spartak Vojputa započeli pripreme za novu sezonu

Ekipu je pojačalo 6 igrača - dva golmana, jedno levo krilo, levi bek, srednjiidesni bek, a tu je i 5 novih mladih igrača koji su se priključili iz omladinskog pogona.

Najvažniji pojedinci koji su izneli prethodnu sezonu su ostali u klubu, a zahvaljujući dobrom sponzorskom podrškom klub je u pauzi značajno pojačao konkurenciju praktično na svim pozicijama, što u kombinaciji mladosti i iskustva obećava dobru ekipu za visoke ciljeve.

Od pojačanja koji će se boriti za svoje minute tu su golmani Radule Radulović iz ekipe Vrbasa i Miloš Vuković iz kostolačkog Rudara, zatim levo krilo Bojan Županjac (Napredak), levi bek Nemanja Bojanović (Napredak), srednji bek Đorđe Đekić (Morava), kao i Miloš Lojaničić levoruki desni bek koji je došao iz izraelskog Hapoela i potpisao ugovor na dve godine.

Rukometaši Spartak Vojputa započeli pripreme za novu sezonu

(foto: Rukometni klub "Spartak Vojput")

Rukometaši Spartaka narednih desetak dana radiće na kondiciji kroz treninge u Dudovoj šumi, zatim se sele u Halu sporta gde će više raditi sa loptom. Već krajem avgusta, preciznije u poslednoj sedmici avgusta u pripreme će se se ubaciti odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica, a s obzirom da prvenstvo počinje u drugoj polovini septembra biće to dosta vremena da se novi igrači uigraju i naprave odličan tim koji će biti i više nego konkurentan za plasman među 4 najbolje ekipe na kraju takmičarske sezone.

Rukometaši Spartak Vojputa započeli pripreme za novu sezonu

Ekipu će i ove sezove sa klupe voditi Banislav Zeljković, a njegov pomoćnik će biti Miloš Gulišija. Prvu utakmicu RK "Spartak Vojput" igra 20. septembra na gostovanju Kolubari iz Lazarevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4197

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

spartak vojput

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.