Komentara: 0
Pregleda: 1051

Rukomet: Za kraj sezone Spartak poražen od Železničara (28:35)

15.04.2018. u 14:21h > 18:51
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa poraženi su na domaćem terenu u poslednjem, 22. kolu Superlige Srbije, od lidera Železničara iz Niša. Iako je početak utakmice tekao u izjednačenoj igri, gosti su se razigrali, stekli prednost i održali je do samog kraja za pobedu.
Rukomet: Za kraj sezone Spartak poražen od Železničara (28:35)

Odlično su Subotičani parirali gostima na startu meča. Poveli su gosti golom Spasića, Gačević je iskoristi napad i poravnao rezultat. Usledila je serija od tri gola Železničara, međutim Leovac, Radosavljević i Petrović poravnavaju na 4:4.

Vodila se borba, Nišlije su bile odlične u napadu i svaku priliku koristile da povećaju prednost u čemu im je pripomagao i golman Zlatanović odličnim odbranam, pa je u 23. minutu rezultat na semaforu stajao 7:14. Usledio je period igre gol za gol. Spartak Vojput nije uspeo da smanji prednost Železničara te se na odmor otišlo uz visoku prednost od sedam golova 12:19. 

U nastavku su gosti malo pokleknuli, Subotičani su to iskoristili i uspeli da smanje vođstvo gostiju na samo gol razlike u 47. minutu 25:26. U žaru borbe da iskoriste malu prednost Nišlija i pokušaju doći bar do boda protiv lidera , „putari” su grešili, a igrači Železničara to kažnjavali golovima iz kontri i ponovo stekli zavidnu prednost od pet golova. Na kraju zaslužena pobeda gostujuće ekipe rezultatom 28:35.

Spartak Vojput – Železničar 28:35 (12:19)

Spartak Vojput: Pjevalica, S. Dimitrić 1, Pejić, Sl. Dimitrić 2, Pernar 2, Perović, Gačević 6, Ristić, Stefanović 2, Kojadinović 1, Arđelan, Radosavljević 5, Leovac 1, Petrović 5, Kurteš 3, Abadžić.

Železničar: Milovanović 1, Sretenović 6, Madžar, Krsmančić 6, Gemajević, Stanojlović 1, Petković 1, Zlatanović, Spasić 3, Jevtić 2, Mirić 5, Đukić 5, Vučković 5.

Spartak Vojput je sezonu okončao na osmoj poziciji sa18 bodova, gde je na 22 odigrane utakmice upisao osam pobeda dva remija i 12 poraza.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 1051
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.