Komentara: 0
Pregleda: 1620

Rukomet: Spartak savladao Rudar (27:24)

19.11.2017. u 14:17h > 22:59
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa bili su bolji od Rudara i slavili rezultatom 27:24. Subotičani su trijumfovali četvrti put od početka sezone. Iako su gosti poveli, Spartak je ubrzo preokrenuo rezultat i do kraja kontrolisao igru.
Rukomet: Spartak savladao Rudar (27:24)

Poveli su gosti golom Šukiča, a zatim je Milošević bio precizan dva puta za prednost Kostolčana od 3:0. Trgli su se domaći igrači, zaigrali agilnije i ubrzo poravnali rezultat, a potom preokrenuli rezultat preko Perovića i Potpare. Raspoloženi Abadžić na golu, dobrim odbranama doneo je još veće samopouzdanje saigračima, pa su do poluvremena postigli još 10 golova za prednost od 15:9.

Početkom drugog poluvremena Spartak je golovima Perovića stigao do visokog vođstva od 17:9. Gosti su smanjili preko Vukovića, međutim Kurteš i Potpara za prednost od u jeddnom trenutku rezultat bude 20:10 kada je praktično i utakmica rešena. Do kraja susreta vodila se velika borba, malo opuštanje Spartk Vojputa koštalo ih je primljenih golova i konačnog rezultata sa samo tri gola razlike, 27:24.

Spartak Vojput - Rudar 27:24 (15:9)

Spartak Vojput: Pjevalica, Bošković, Peić Tukuljac, Pernar 2, Perović 8, Gačević 2, Mikić, Potpara 8, Egić , Kojadinović, Radosavljević 3, Leovac  1, Stefanović , Petrović 1, Kurteš  2, Abadžić .

Rudar: Tatari, Avramović 1, Vuković 4, Nedeljković, Tica 2, Šukič 5, Murina, Urankar, Budović, Mrvović, Inić 2, Đorđević, Milošević 7, Nedeljkov, Mrdović 3.

Po okončanju utakmice proglašen je najbolji pojedinac susreta, ovog puta taj epitet poneo je Vladimir Abadžić, golman Spartak Vojputa

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1620
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.