Komentara: 0
Pregleda: 1137

Rukomet: Spartak poražen u Leskovcu od Dubočice

25.11.2019. u 09:39h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka poraženi su u Leskovcu od Dubočice rezultatom 30:27. Domaćin je stekao prednost polovinom prvog dela i do kraja je sačuvao.
Rukomet: Spartak poražen u Leskovcu od Dubočice

Poraženi su rukometaši Spartaka na gostovanju u Leskovcu. U 11. kolu Superlige Srbije Subotičani su izgubili od Dubočice rezultatom 30:27.  Iako su dobro startovali plavo – beli, od polovine prvog dela domaći tim je preuzeo vođstvo i na kraju slavio.

Posle petog minuta igre Spartak je imao prednost od dva gola 2:4, ali su se razigrali domaći grači i vrllo brzo izjednačili kod 8:8. Nakon toga Dubočica je preuzela vođstvo i do kraja prvog dela uspela da stvori prednost od  tri gola razlike – 14:11.

U nastavku se vodila velika borba, ali Spartaku ni odlične odbrane Arđelana nisu bile dovoljne. Čak tri puta je golman Subotičana bio na mestu kada su Leskovčani izvodili kaznene udarce. Uspešniji i precizniji u završnici napada domaćini su do kraja meča stečenu prednost održavali i na kraju slavili sa razlikom od plus tri – 30:27.

Dubočica 54 – Spartak 30:27 (14:11)

Dubočica: Pešić, Cvetković 1, Simić, Prodanović, Stanković 8, V. Nikolić 1, Marinković 3, M.Nikolić 1, Pavlović 4, Mađar 1, Mitrović, Gašić, Radivojević, Matović 4, Atanasković 7, Radisavljević.

Spartak: Bižić, Pilipović 4, Ž. Peić Tukuljac 3, J. Peić Tukuljac, Kolundđić, Vuković 2, Oljača 3, Spremo, Kojadinović 3, Pjevalica, Šukić 8, Đurović, Karan, Ilić 4, Arđelan.

U narednom kolu Spartak dočekuje ekipu Obilića. Meč se  igra u subotu, 30. novembra, u 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1137
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.