Komentara: 0
Pregleda: 849

Rukomet: Spartak osvojio bod u Novom Pazaru

11.10.2021. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka su upisali prvi bod u novoj sezoni, nakon što su odigrali nerešeno 28:28 sa Mokrom Gorom u Novom Pazaru, u okviru 4. kola B grupe Arkus lige Srbije
Rukomet: Spartak osvojio bod u Novom Pazaru

. Iako je domaći tim posle pola sata igre imao prednost od tri gola i pored početnog vođstva Subotičana, odličnom odbranom u nastavku i dobom igrom u napadu Spartakovi rukometaši su uspeli da izjednače.

Subotičali su sve do 26. minuta igre imali prednost, a onda je Mokra Gora napravila seriju od 4:0 i peokrenula rezultat u svoju korist pred odlazak na odmor.

Početak drugog poluvremena protekao je u znaku domaćeg tima koji je stekao razliku od četiri gola prednosti , ali se nisu predavali Subotičani. Odličnom serijom su uzvratili  i smanjili prednost Mokre Gore na plus jedan. Do kraja se vodila velika borba igralo se gol za gol. Spartak je u finišu imao gol prednosti, ali je domaći tim uspeo da izjednači i bodovi su podeljeni.

Mokra Gora – Spartak 28:28 (14:11)

Mokra Gora: Arđelan,  Orlović, Simović 5,  Jovanović, Tomović 3, V. Božović, Kostić, Aleksić, Radičević 2, Utvić, Milić 4, Stanković 3, Kerić 4, M.Božović 6, Đukić 1, Trifunović.

Spartak: Radović, Vojvodić, Papeš Bogosavljev, Skuban 4, Ivić, Kovačević 5, Potpara 1, Jevtović 1, Stanković 1, Latković, Radosavljević 4, Terzić 8, Simić, Spremo.     

U narednom kolu Spartak dočekuje Proleter iz Zrenjanina.    

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 849
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.