Komentara: 0
Pregleda: 1189

Rukomet: Spartak osvojio bod u Kikindi

13.10.2019. u 18:15h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartaka odigrali su nerešeno (23:23) u Kikindi sa istoimenom ekipom i osvojili bod. Domaćin je imao prednost posle prvog dela utakmice, ali su Subotičani u nastavku uspeli da sustignu zaostatak i vrate se neporaženi.
Rukomet: Spartak osvojio bod u Kikindi

Spartak je osvojio bod u Kikindi. Tim Slaviše Lakovića dobrom igrom u finišu meča stigao je do izjednačenja za konačnih 23:23 u okviru 5. kola Superlige Srbije.

Odlično je Spartak otvorio utakmicu i stekao prednost od 6:1 u prvih 10 minuta. Međutim, nisu dali domaćini tek tako lako Subotičanima da dođu do bodova. Za kratko vrene uspeli su da izjednače i na semaforu je u 23. Minutu stajao rezultat 10:10. Prekrenula je Kikinda rezultat u svoju korist dobrim odbranama i na odmor se otišlo uz prednost Kikinđana od plus jedan.

Nastavak utakmice protekao je u borbenoj igri oba tima. Imali su rukometaši domaćeg tima prednost do samog kraja, ali je u finišu Spartak uspeo da je anulira i poravna rezultat za vredan bod.

Kikinda – Spartak 23:23 (11:10)

Kikinda: Kovačrvić, Šipka 2, Dukatarov, Lisica 1, Golić 2, Kenjalo, Krstić, Kurteš 2, Pavlov 4, Potpara 3, Miškov, Vrgović 2, Panić, Trumbetaš, Kosanović, Komerek 7.

Spartak: Papeš, Bogosavljev, Ž. Peić 2, J. Peić Tukuljac 2, Kolundžić, Šukić 6, Spremo, Kojadinović 5, Pjevalica, Oljača 2, Milisavljević, Karan 4, Pilipović 2, N. Ilić, Đurović, A. Ilić, Arđelan.

U narednom kolu Spartak dočekuje Železničar iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1189
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.