Komentara: 0
Pregleda: 1399

Rukomet: Spartak i Proleter podelili bodove

24.02.2020. u 10:48h
Izvor: Subotica.com
Spartak je osvojio bod u derbi meču sa zrenjaninskim Proleterom, odigravši nerešeno 26:26, u 18. kolu Superlige Srbije. Bolji je bio domaći tim, ali je pobeda izostala u samom finišu kada su Zrenjaninci poravnali rezultat sa sedam metara.
Rukomet: Spartak i Proleter podelili bodove

Prvi deo utakmice protekao je u izjednačenoj igri. Spartak je imao prednost od  tri gola, a onda su gosti uspeli da izjednače kod rezultata 4:4. Nisu se opuštali Subotičani ponovo se sutekli prednost, a onda je usledila dobra serija Proletera i preokret rezultata  9:10. Ipak, prvo poluvreme domaći tim je rešio u svoju korist - 14:12.

U nastavku su se razigrali Subotičani, a dve dobr odbrane Arđelana dodatno su motivisale njegove saigrače koji posle gola Kojadinovića stižu do prednsoti od plus pet – 18:13. Međutim, stečena prednost se istopila posle nekoliko grešaka i u završnici meča Spartak je imao sam gol prednsoti. Posle duže pauze bez golova Vuković postiže pogodak za Subotičane, ali gosti vrlo brzo poravnavaju rezultat - 24:24, a potom i preuzimaju vođstvo. Uspevaju igrači Spartaka da vrate prednost, ali tri sekunde pre kraja Proleter sa sedam metara golom Aleksandra Gaćinovića izjednačuje za podelu bodova.

Spartak – Proleter 26:26 (14:12)

Spartak: Bižić, Pilipović, Kurteš 7, Ž. Peić Tukuljac 2, J. Peić Tukuljac, Kolundžić, Vuković 4, Oljača, Spremo, Kojadinović 3, Šukić 2, Đurović, Skuban 2, Karan 4, Ilić 2, Arđelan.

Proleter: Šaru, Pešić 2, Elezović 3, Ilijan 3, Todorov, M. Gaćinović 1, A. Gaćinović 6, Rnić 2, Terzić, Krivošija, Mirić 2, Džamić 1, Radović 6, Kanižaj, Karlaš, Knežević.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde se sastaje sa Partizanom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1399
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.