Komentara: 0
Pregleda: 1211

Rukomet: Spartak bolji od Obilića (33:27)

24.04.2019. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
U drugom kolu Plej Kupa rukometaši Spartaka na svom terenu savladali su Obilić iz Beograda rezultatom 33:27. Iako su gosti stekli prednost na startu meča, Subotičani su uspeli da preokrenu polovinom prvog dela i do kraja sačuvaju stečeniu prednost za pobedu.
Rukomet: Spartak bolji od Obilića (33:27)

Rukometaši Spartaka upisali su pobedu u drugom kolu doigravanja za plasman od petog do osmog mesta Superlige Srbije. Tim Slaviše Lakovića prikazao je dobru igru, a šansu su dobili i mlađi igrači budući nosioci igre subotičkog superligaša.

Gosti su bolje otvorili meč i stekli rednost od tri gola. Smanjili su  Subotičani golovima Kojadinovića i Petrovića, međutim Beograđani se nisu dali olako slomiti sve do 20. minuta kada je Spartak izjednačio sa sedam metara pogotkom Uroša Kojadinovića – 10:10. Od 26. minuta Spartak je prokrenuo rezultat u svoju korist i na odmor se otišlo uz prednost domaćina od tri gola – 16:13.

U nastavku meča Spartak je pokazao još bolju igru. Petrović je povećao na 17:13, a potom se i Kojadinović još jednom upisao u listu strelaca. Približili su se gosti na dva gola prednosti, ali Subotičani nisu ispuštali prednost. Na isteku 55. minuta igre na semaforu je stajao rezultat 28:23. U finišu utakmice mladi igrači budući nosioci igre Spartaka Jovan Peić Tukuljac i Nemanja Obradović  svojim golovima postavili su konačan rezultat meča 33:27.

Spartak - Obilić 33:27 (16:13)

Spartak: Raković, Rosić, Ž. Peić Tukuljac 2, J. Peić Tukuljac 1, Kolundžić, Šukić 2, Obradović 1, Potpara 5, Spremo, Kojadinović 10, Pjevalica, Karan 2, S. Petrović 5, Leovac 4, Stefanović 1, Arđelan.

Obilić: Radović, Podraščić 3, Ćorović 3, Vokši 2, Jestrović 1, Dražić, Mirić 1, Stojić, Milutinović 1, Dotlić 4, Mandić 7, Ivošević 4, Radovanović, Bećirović 1.

U trećem kolu Plej Kupa,  Spartak gostuje u Aranđelovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Šamota.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1211

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.