Komentara: 0
Pregleda: 1097

Rukomet - Kup Vojvodine: Bez iznenađenja u Subotici, Vojvodina prošla u finale

02.02.2018. u 11:32h
Izvor: Dnevnik Online
Rukometaši Spartaka nisu uspeli da iznenade odličnu Vojvodinu, koja je u Suboticu došla bez kalkulacija, iako igra na tri fronta. Subotičani su se dobro držali u prvih 30 minuta, ali u drugom Novosađani su bili previše raspoloženi i zasluženo su slavili prolazak u finale Kupa Vojvodine.
Rukomet - Kup Vojvodine: Bez iznenađenja u Subotici, Vojvodina prošla u finale

Krenulo se žestoko, “putari” su bolje otvorili utakmicu i poveli u 4. minutu sa 2:1, ali Vojvodina se nije predavala i u 14. minutu su došli do izjednačenja (5:5). Novosađani su nakon toga nastavili u istom ritmu, te su posle 20 minuta imali dva gola viška (6:8). Trener Spartaka, Slaviša Laković, je zatražio tajm aut da da savete svojim igračima, ali domaći nisu uspeli da zaustave Novosađane i na odmor se otišlo sa plus tri (10:13) u koristi crveno-belih. Spartak je igrao dobro, borio se, tri puta su plavi pogodili prečku (Perović, Radosavljević i Kojadinović) Radosavljević je dva puta promašio zicere, te su domaći već tada propustili priliku da održe rezultatski priključak.

U nastavku, Novosađani su dominirali terenom. Nezadrživi su bili Ostojić i Grozdenović, ali  prednost gostiju nastala je i na krilima odbrane na čelu sa golmanom Svetislavom Jerkićem koji je zaustavljao udarace Potpare, Kurteše i Petrovića. U 45. minutu je bilo 15:20 i od tada su putari jurili rezultat, ali Vojvodina je rutinski privela meč kraju, pobedila i plasirala se u finale.

Najbolji pojedinci kod putara bili su Arđelan i Kurteša, a kod gostiju Verkić i Bojanić.

Spartak Vojput - Vojvodina 23:25 (10:13)

SUBOTICA: Sportska hala Dudova šuma, gledalaca 500, sudije: Sekulić, Jovandić (Pančevo). Sedmerci: Spartak 1 (0), Vojvodina 2 (2), isključenja: Spartak 2, Vojvodina 8 minuta.

Spartak: Pjevalica, St. Dimitrić 2, Ristić, Pejić, Pernar 2, Perović 1, Gačević 1, Nikić, Potpara 2, Sl. Dimitrić 1, Kojadinović, Arđelan (12 odbrana), Radosavljević 1, Leovac 1, Petrović 4, Kurteš 8.

Vojvodina: Jandrić, Milić, Simović 1, Čagalj, Ostojić 3, Stojanović 1, Nadoveza 4, Jovanović 2 (2), Vučković 1, Ratković, Tripković 3, Radičević, Verkić 13 (1 odbrana), Bojanić 6, Grozdanić 4.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1097
Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.