Komentara: 19
Pregleda: 7218

Rudolf Valter obezbedio 8200 paketića

20.12.2011. u 21:33h
Izvor: RTV Yueco
Rudolf Valter obezbedio 8200 paketića

Nemački biznismen Rudolf Valter i ove godine je odlučio da za božićne i novogodišnje praznike obraduje mališane siromašnih porodica slatkim paketićima. U ime donatora preduzeće “Fiva”, a u saradnji sa nevladinom organizacijom “Karitas” podeliće 8187 novogodišnjih paketića.

Deca siromašnih porodica iz Subotice, Sente, Kanjiže, Ade, Temerina, Zrenjanina, Apatina, Vrbasa i Kule će i ove godine dobiti paketiće zahvaljujući Rudolfu Valteru. Nemački investitor iz Subotice kaže da je bio razočaran što akcija sakupljanja novca za pakete u Nemačkoj nije uspela, jer je sakupljeno svega 80 paketa.

Za slatke pakete izdvojeno je 20.000 evra. Narednih dana deci posredstvom Karitasa u svih devet opština u Vojvodini pokloni će biti podeljeni.

Humanitarna organizacija Caritas Srbije, jedna je od 200 članica međunarodne konfederacije Caritasa Internationalis sa sedištem u Rimu, koja već dve decenije pomaže marginalizovanim socijalnim grupama u našoj zemlji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 3 meseca
Komentara: 19
Pregleda: 7218
Povezane teme

hotel galleria

rudolf valter

karitas

phiwa subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.