Komentara: 8
Pregleda: 5592

Rezervisana većina smeštajnih kapaciteta za novogodišnje praznike

28.12.2022. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Iako neće biti dočeka Nove godine na Gradskom trgu, subotički ugostitelji organizovaće dnevne žurke, kao i noćni provod uz bogatu ponudu hrane i pića, a goste će zabavljati lokalne pevačke zvezde. Ovakva ponuda primamljiva je i za građane drugih mesta, kao i za turiste iz okruženja pa je za 31. decembar već rezervisana većina smeštajnih kapaciteta u Subotici i na Paliću.
Rezervisana većina smeštajnih kapaciteta za novogodišnje praznike

U ovom momentu već je rezervisano više od 70 odsto hotelskih kapaciteta, odnosno više od 80 odsto kapaciteta u privatnom smeštaju.

Turisti će Novu godinu dočekati uglavnom po ugostiteljskim objektima u našem gradu. Ako posmatramo strukturu gostiju, možemo da kažemo da polovinu onih koji će novogodišnje praznike provesti u našem gradu čine stranci - navodi Aleksandar Medaković, direktor subotičke Turističke organizacije.

Rezervisana većina smeštajnih kapaciteta za novogodišnje praznikeHotelijeri očekuju da će u narednim danima rezervacije biti intenzivirane, te da će popunjenost smeštajnih kapaciteta za vikend biti oko 90 odsto.

- Turisti će se u našem gradu tokom predstojećih novogodišnjih praznika zadržavati tri, odnosno četiri dana - zaključuje Medaković.

Rezervisana većina smeštajnih kapaciteta za novogodišnje praznike

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 5592

Povezana dešavanja

Povezane teme

Turizam Subotica

turizam palić

turistička organizacija subotica

doček nove godine

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.