Komentara: 0
Pregleda: 2661

Repertoar Narodnog pozorišta za februar

31.01.2018. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
Tokom februara u Narodnom pozorištu Subotica igraće se četrnaest predstava, na dve scene. U ovom mesecu pozorišna publika će biti u prilici da pogleda i tri gostovanja.
Repertoar Narodnog pozorišta za februar

Pozorišni repertoar za ovaj mesec, otvoriće predstava "Gerincbantalmak" na sceni Jadran u četvrtak, 1. februara. Ova predstava titlovana je na srpski jezik.

Predstava gostujućeg Hrvatskog narodnog kazališta iz Osijeka, "Anđeli Babilona", po tekstu Mate Matišića, igraće se na sceni Jadran 6. februara, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Osim ovog, u Narodnom pozorištu gostovaće i Srpsko narodno pozorište iz Novog Sada, s predstavom "Duh koji hoda", koja će se na sceni Jadran igrati 12. februara. Pred kraj meseca, na sceni Jadran gostovaće i HKC "Bunjevačko kolo" s predstavom "Ča Grgina huncutarija", koja će se igrati 25. februara.

Ljubitelji pozorišnog sadržaja će na sceni Jadran biti u prilici da pogledaju još i predstave "Govorna mana" Gorana Markovića, "Glasine" Nila Sajmona, "Avgust u okrugu Osejdž" Trejsi Letsa, predstavu "Dva u jedan" po tekstu Reja Kunija i "Sumnjivo lice" po tekstu Branislava Nušića.

Na istoj sceni, tokom februara, igraće se još nekoliko predstava na mađarskom jeziku, među kojima su "Kemping", "Fekete Kiralynok", "Tapasztalt asszony" i "Picasso Kalandjai".

Predstava "Csak egy szoval mondd", titlovana na srpski jezik, biće izvedena 7. februara, u art galeriji "Klein House".

Repertoar Narodnog pozorišta za februar

Ulaznice za predstavu mogu se kupiti po ceni od 350 dinara. Blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2661
Povezane teme

Narodno pozorište

predstava u pozorištu

pozorišna predstava

predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.