Komentara: 0
Pregleda: 5664

Renovirana sala u OŠ Jovan Mikić

19.05.2011. u 19:59h
Izvor: RTV Yueco
Renovirana sala u OŠ Jovan Mikić

U osnovnoj školi Jovan Mikić završeno je renoviranje fiskulturne sale. Grad je investirao milion i dve stotine hiljada dinara, dok je pokrajina izdvojila 700 hiljada dinara. Radovi su završeni pred sam Dan škole koji se obeležava sutra.

Renoviranje fiskulturne sale u osnovnoj školi Jovan Mikić dobilo je svoj novi sjaj. Po rečima direktorke završen je veliki projekat kako za učenike škole tako i za sve one koji koriste salu za fizičko vaspitanje.

Sportska infrastruktura je jedan od prioriteta za kvalitetniji rad fizičkog vaspitanja. Pokrajinski sekreterijat za sport na ovakav način pruža šansu i daje podršku svima onima koji žele da uživaju u sportskim aktivnostima.Više od 700 đaka koji su učenici škole Jovan Mikić rado dolaze na časove fizičkog vaspitanja a samim tim žele da budu najbolji kako u svojoj školi tako i u sportskim klubovima.

Veliki broj pehara i medalja koji krase školu pokazuju koliko se u školi vodi računa o sportskim aktivnostima.Želja svih zaposlenih u školi je da se u narednom periodu sala za fizičko proširi, da se renoviraju svlačionice i sanitarni čvor.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5664
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

fiskulturna sala

renovirana sala u školi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.