Komentara: 1
Pregleda: 2639

Renoviran Dom kulture u Radanovcu

09.12.2011. u 16:17h
Izvor: SuMedija
Renoviran Dom kulture u Radanovcu

U godini u kojoj se obeležava 50 godina postojanja Doma kulture u Radanovcu, ovaj objekat je u potpunosti renoviran i od danas će biti na raspolaganju građanima ove mesne zajednice. Istovremeno, potpisan je i sporazum o saradnji sa mađarskim mestom Sađ, čiji su predstavnici bili na otvaranju Doma kulture.

- Posle 25 godina, uspeli smo renovirati salu Doma kulture i građani će u budućnosti moći da je koriste u različite svrhe. Ovde ćemo započeti i saradnju sa kolegama iz Sađa, koja će u početku biti iz oblasti kulture, ali će tu biti i drugih oblasti. Mesna zajednica je uložila veliki napor da sprovedemo ovu ideju u delo i moramo se zahvaliti i firmama koje su pomogle, posebno „Tržnici“ – rekao je danas Milutin Đurašković, predsednik Skupštine MZ „Radanovac“.

Atila Čengeri, pokrajinski sekretar za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju, naglasio je da je svaka saradnja sa kolegama iz inostranstva za svaku pohvalu.

- To su vrata za bolje upoznavanje naroda, kultura i običaja, pa zašto ne i sporta. Istovremeno, počeli su i radovi na izgradnji vodovodne mreže u naselju, u dužini od 900 metara, a praviće se i drenažni kanali za odvod podzemnih voda – dodao je dr Čengeri.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2639
Povezane teme

atila čengeri

radanovac

dom kulture Radanovac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.