Komentara: 2
Pregleda: 4680

Rekordan broj posetilaca bioskopa Eurocinema

05.05.2017. u 17:54h
Izvor: Subotica.com
U prva četiri meseca bioskop „Eurocinema“ imao je preko 21 hiljadu posetilaca, što je rekordan broj u odnosu na prethodne godine. Najgledaniji bili su filmovi „50 nijasi mračnije“ i „Lepotica i zver“, koji je za prvi nedelju dana prikazivanja pogledalo preko 2000 ljudi.
Rekordan broj posetilaca bioskopa Eurocinema

Najnovija filmska ostvarenja na velikom platnu ove godine je, u odnosu na prethodnu, gledalo 25 odsto više gledalaca. Najinteresantni publici su bili domaći filmovi i filmovi u 3D formatu.

- Našu publiku su najviše interesovali domaći filmovi   „Santa Maria dela Salute“  i drugi deo filma„Zona Zamfirova“.  Od stranih blokbastera tu je bio film „50 nijansi mračnije“, nastavak koji se dugo iščekivao. Film koji je u bioskope doveo sve generacije i mlade i starije je Diznijeve produkcija „Lepotica i zver“ u 3D tehnici koji se prikazivao kao titlovana i sinhronizovana verzija - kaže Martina Pletikosić, marketing menadžer Otvorenog univerziteta - Za domaće filmove se najviše interesovala starija publika, ali ni mlađi nisu propuštali najnovije domaće komedije. Naravno naša najvernija publika je pratila animirane filmove. Možemo da se pohvalimo da imamo posetioce od 3 godine pa sve do naših starijih sugrađana iz Gerontološkog centra, koje redovno ugošćavamo.

Na repertoaru bioskopa „Eurocinema“ trenutno je drugi deo filma „Čuvari galaksije“ u 3D tehnici, a publika uskoro može da očekuje i nastavak filma „Pirati sa Kariba“.

- Publiku je takođe zainteresovao film nastao na osnovu vrlo popularne serije „Čuvari plaže“, tako da i u narednom periodu u bioskop „Eurocinema“ stižu veliki blokbasteri - kaže Martina Pletikosić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 4680
Povezane teme

bioskop u Subotici

bioskop Eurocinema

subotica bioskop

3d bioskop

bioskopska projekcija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.