Komentara: 31
Pregleda: 8600

Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra

26.09.2012. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
Rekonstrukcija gradskog stadiona u Subotici biće završena do kraja oktobra, rečeno je prilikom današnjeg obilaska radova koje izvodi SMB gradnja.
Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra

Nemanja Simović i Modest Dulić obišli su radove i najavili da će u budućem periodu usmeriti napore kako bi rekonstruisani deo stadiona dobio stolice, zatim bi usledila rekonstrukcija severne, pa južne tribine, a onda bi tražio način da se na stadion postave i reflektori.

U stanje na stadionu danas se uverila i delegacija UEFA koja je dala dozvolu za današnju utakmicu Lige šampiona za žene.

Radovi na sanaciji zapadne tribine najavljeni su 30. avgusta, a trebalo bi da budu završeni do kraja oktobra, što će zavisiti od okolnosti. Uloženo je tri miliona dinara u postavljanje nove betonske podloge na oba krila zapadne tribine.

Gradski Stadion Subotica

Nakon radova na sanaciji dva krila zapadne tribine, planira se i postavljanje stolica, koje zavisi od Fudbalskog saveza Srbije, zatim će uslediti radovi na severnoj, a potom i južnoj tribini, koje će biti takođe sanirane, ali neće biti postavljene stolce, pošto je to prostor rezervisan za najvatrenije navijače. U perspektivi je i postavljanje reflektora.

Danas je gradski stadion obišla i delegacija iz UEFA pred današnju utakmicu Lige šampiona u fudbalu za žene između ŽFK Spartak i švedskog Geteborga, koji su takođe dali zeleno svetlo da se utakmice tog takmičenja mogu igrati na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012. Rekonstrukcija tribine do kraja oktobra 2012.
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 31
Pregleda: 8600

Povezana vest

Povezane teme

Stadion Spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.