Komentara: 0
Pregleda: 2230

Razgovori između koalicionih partnera

19.08.2009. u 15:39h
Izvor: Građanski list
<p>Gradonačelnik Subotice i funkcioner Demokratske stranke Sa&scaron;a Vučinić najavio je da će danas razgovarati partneri u subotičkim vlastima, nakon nekoliko meseci tenzija u vladajućoj koaliciji. Na konferenciji za novinare, Vučinić je kazao da će se na sastanku razgovarati i o racionalizaciji u gradskoj upravi te budžetskim institucijama i preduzećima.</p>
Razgovori između koalicionih partnera

Okosnica vladajuće koalicije u Subotici jesu Demokratska stranka i Savez vojvođanskih Mađara, koji su poslednjih nedelja preko medija razmenjivali optužbe za nefunkcionisanje pojedinih segmenata gradske uprave. Vučinić je naveo i da će gradski budžet biti u deficitu oko 500 miliona dinara, kao i da je moguće da do kraja godine manjak bude i do 700 miliona dinara.

- Najbitnije je da nije reč o dugu, već o novcu koji se nije slio u budžet. Budžet će se rebalansirati kao da je deficit 500 miliona dinara, što ne znači da neće biti potrebe za još jednim rebalansom - rekao je gradonačelnik Subotice.

Izvor: Građanski list
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2230
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.