Komentara: 0
Pregleda: 1772

"Ravnica" u gerontološkom klubu

25.04.2012. u 18:54h
Izvor: RTV Yueco
Ansambl “Ravnica” nastavio je sa svojim koncertima po Gerontološkim klubovima. Juče u popodnevnim časovima, posetili su gerontološki klub na Prozivci. Koncertu nisu prisustvovali samo članovi gerontološkog kluba nego i veliki broj meštana Prozivke koje je privukao zvuk tamburice. Na koncertu je prisustvovao i predsednik skupštine grada Slavko Parać, koji je ujedno iskoristio priliku da porazgovara sa korisnicima ovog gerontološkog kluba.
"Ravnica" u gerontološkom klubu

Koncert je održan ispred gerontološkog kluba, tako da su se zvuci “Ravnice” širili Prozivkom, što je priviklo još veći broj meštana.

Članovi ansambla Ravnica kažu da su počastvovani što ih je Gerontološki centar pozvao da sviraju za korisnike gerontoloških klubova, koji su ljubitelji takve muzike.

Do sada je gerontološki klub organizovao ovakve ili slične koncerte u MZ Centar II, Bajnat i sada Prozivka.

Nakon nekoliko koncerata u gradskim mesnih zajednicama, od sledeće nedelje, Gerontološki centar će iste organizovati i u vangradskim mesnim zajednicama, koje imaju gerontološki klub.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1772
Povezane teme

gerontološki subotica

tamburaški orkestar ravnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.