Komentara: 0
Pregleda: 4653

"Ravnica" i "Perpetuum mobile" sutra na Paliću

30.04.2012. u 17:16h
Izvor: RTV Yueco
Sutra će po 122. put biti proslavljen Prvi maj na Paliću. “Park Palić” ove godine očekuje oko 80.000 posetilaca koji će imati prilike da uživaju u bogatom sadržaju.
"Ravnica" i "Perpetuum mobile" sutra na Paliću

Zbog najavljenog velikog broja gostiju 1. maja na Paliću, "Park Palić" pripremio je muzičko iznenađenje za sve posetioce. Na poluostrvu će se održati koncert dva najbolja subotička benda.

U 12 časova dvočasovnim programom predstaviće se tamburaški ansambl "Ravnica", dok će u 14 časova na bini na poluostrvu nastupiti bend "Perpetuum mobile". Od 16 do 18 časova goste prvomajskog programa svojim izborom muzike zabaviće poznati subotički di-džej Despi.

U tom periodu, pored luna parka, gosti će imati priliku da prisustvuju i zvaničnom otvaranju proslave Prvog maja, koju će predvoditi povorka dece sa tamburaškim orkestrom, zatim da pogledaju nastup Gradskog duvačkog orkestra, muzički program na poluostrvu, festival “Ukusi tradicije”, programe u ZOO vrtu i mnoge druge.

U toku proslave, od 28. aprila do 2. maja biće organizovan kontrolisan ulaz u ulice Jožefa Hegediša, Splitska aleja i Olge Penavin kao i da će ulaz biti moguć samo uz posebne propusnice. Parkiranje će biti omogućeno na velikom parkingu iza hotela “Prezident”, na prostoru bivšeg Auto kampa i kod Meteorološke stanice (ugao Kanjiške i Ribarske ulice).

Sve neophodne informacije posetioci će moći da dobiju na info pultevima Park Palića, na Velikoj terasi i Muškom štrandu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4653
Povezane teme

prvomajski praznici

Prvi maj Palić

prvi maj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.