Komentara: 12
Pregleda: 8318

Rasvetljene okolnosti tuče

23.09.2009. u 21:13h
Izvor: RTV Yueco
Rasvetljene okolnosti tuče

Pripadnici Policijske uprave u Subotici, intenzivnim radom, identifikovali su sve učesnike u tuči, koja se dogodila u ranim jutarnjim časovima 13. septembra ove godine, u parku, u strogom centru Subotice, a nije bila prijavljena policiji.

Nakon pisanja pojedinih medija o tuči dve grupe mladića, koja je navodno inicirana netrpeljivošću na nacionalnoj osnovi, subotička policija je utvrdila da je javni red i mir narušen nekorektnim ponašanjem maloletnog D.K. koji je od Davida G. uzeo flašu ‘’koka-kole’’.

Nakon kraće rasprave i vređanja, oni su se potukli, a u tuču se uključilo i nekoliko prisutnih. Tuča je prekinuta od strane prolaznika i njeni akteri su se razišli. Potvrđeno je da nije bilo sukoba na nacionalnoj osnovi.

Protiv svih učesnika u tuči podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, dok je izveštaj o događaju dostavljen Okružnom tužilaštvu u Subotici.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 7 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 8318
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.