Komentara: 4
Pregleda: 5606

Raspisan konkurs za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

29.03.2021. u 19:10h
Izvor: Subotica.com
Raspisan konkurs za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta

Grad Subotica doneo je Odluku o raspisivanju konkursa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na teritoriji subotičke samouprave. Među ponuđenim parcelama nalaze se Katastarske opštine u Subotici - Donji grad, Novi grad i Stari grad, kao i prigradska naselja Bački Vinogradi, Bajmok, Bikovo, Čantavir, Đurđin, Palić, Tavankut i Žednik - ukupne površine 2.266,5734 hektara. U pitanju su njive, voćnjaci, livade, pašnjaci i vinogradi.

Uvid u dokumentaciju - grafički pregled katastarskih parcela po Katastarskim opštinama i spisak parcela može se izvršiti u Gradskoj kući, u kancelariji 200 (2. sprat), svakog radnog dana od 9 do 13 časova, kao i na sajtu Uprave za poljoprivredno zemljište.

Grad Subotica je 31. marta i 1. aprila obezbedio obilazak poljoprivrednog zemljišta.

Nadmetanje se vrši elektronskim putem, pravo na učešće imaju registrovana poljoprivredna gazdinstva koja su aktivna najmanje tri godine, a važi kako za fizička tako i pravna lica.

Rok za prijavu je 8. april, do 14 časova, isključivo putem aplikacije Ministarstva poljoprivrede. Otvaranje ponuda je zakazano za 16. april.

Za više informacija kliknite ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 5606
Povezane teme

licitacija državnog zemljišta

zemljište i parcele u subotici

prodaja gradskog zemljišta

licitacija zemljišta

poljoprivredno zemljište

izdavanje zemljišta

državno zemljište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.