Komentara: 18
Pregleda: 14261

Raspisan konkurs za obuku 30 policijskih službenika za rad u PU Subotica

21.06.2018. u 17:29h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo unutrašnjih poslova Repubike Srbije raspisalo je konkurs za upis 351 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici, od čega je predviđeno da 30 radi u PU Subotica.
Raspisan konkurs za obuku 30 policijskih službenika za rad u PU Subotica

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Srbije starosti od 18 do 24 godine sa prebivalištem na teritoriji Srbije (najmanje godinu dana, neprekidno), odnosno trenutno prebivalište na teritoriji Policijske uprave za koju konkuriše, završenu četvorogodišnju srednju školu, da nije kažnjavan ili osuđivan, da poseduje vozačku dozvolu B kategorije i da ispunjava kriterijume zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti, za zasnivanje radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova na radnom mestu u statusu ovlašćenih službenih lica.

Oglas osnovnu policijsku obuku je raspisan za 22 policijske uprave, traži se 351 kandidat, od čega 30 će biti angažovano u Policijskoj upravi Subotica. Postupak izbora kandidata sastoji se iz tri dela - opšteg lekarskog pregleda, kvalifikacionog ispita i specijalističkog lekarskog pregleda. 

Konkurs je otvoren do 20. jula, a više detalja zainteresovani mogu da pročitaju u objavljenom oglasu ili lično u Policijskim stanicama u Subotici, Bačkoj Topoli i Malom Iđošu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 14261
Povezane teme

oglas za posao

ministarstvo unutrašnjih poslova

policijska obuka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.