Komentara: 0
Pregleda: 2709

Radovi u Čikerijskoj ulici

03.04.2012. u 17:50h
Izvor: RTV Yueco
Radovi u Čikerijskoj ulici

Počeli su radovi u Čikerijskoj ulici u Čantaviru. Izvođač radova je kompanija “Vojput”, a put se finansira iz gradskog programa izgradnje i revitalizacije subotičkih ulica. Stanovnici ulice su zadovoljni što će konačno da imaju normalne uslove za život.

Nakon dvadeset godina čekanja i obećanja stanovnici Čikerijske ulice dobijaju asfalt. Platili su samoprinos i obećano im je da će ulica biti izgrađena. Meštani objašnjavaju da pre nego što su počeli radovi ulicom se nije moglo proći.

Ulica je dogačka 400 metara i široka tri metra. Vrednost radova je 3,1 milion dinara. Tokom današnjag dana radnici Vojputa će da postave prvi sloj asfalta, a sutra će da stave habajući sloj.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da su po gradskom programu izgradnje i revitalizacije puteva više od polovine asfaltirali. Reč je o oko 30 ulica, a vrednost svih radova je 118 miliona dinara.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2709
Povezane teme

vojput

asfaltiranje ulica u čantaviru

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.