• Pregleda: 1749

Radovi na vodovodnoj mreži u ponedeljak

Radovi na vodovodnoj mreži u ponedeljak

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava potrošače da će zbog planiranih radova na distributivnoj vodovodnoj mreži, u ponedeljak (6. oktobar) u periodu od 8,30 do 12 časova, doći do obustave vodosnabdevanja u ulicama Kireškoj, Karla Bitermana, Save Kovačevića, Aranđelovačoj, Hrastovoj, a takođe su mogući prekidi vodosnabdevanja i u okolnim ulicama.

Zahvaljujemo građanima na razumevanju, a ekipe JKP "Vodovod i Kanalizacija" Subotica trudiće se da radove obave u što kraćem roku.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
city woman Odgovori
A koji su radovi u pitanju ako nije tajna?
S2 Odgovori
City woman, ne znam koliko će Vam ti detalji uopšte biti od koristi, ali evo objašnjenja: radiće se intervencije na nekoliko priključaka u pomenutom delu grada, koji su izrađeni od gvozdenih cevi, i nije moguće rastaviti ih pod pritiskom vode. Još gore je što je tamo dobar deo vodomera smešten po podrumima, pa bi se ovako izbegla veća materijalna šteta od izlivene vode pri radovima. Karla Bitermana je, inače, nezgodna za zatvaranje vode na uličnoj mreži. Dovoljno?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.