Komentara: 0
Pregleda: 1756

Radovi na vodovodnoj mreži na Prozivki i u Aleksandrovu

04.06.2013. u 15:42h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Radovi na vodovodnoj mreži na Prozivki i u Aleksandrovu

JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštava potrošače da će zbog neplaniranih radova na vodovodnoj mreže, počevši od noćas (3. juna) pa sve do noći između 5. i 6. juna biti vršeno ispiranje vodovodne mreže dela naselja Prozivka (1 noć), a u naredne dve noći i naselja Aleksandrovo. Molimo vas da shodno takvom režimu vodosnabdevanja, prilagodite i svoje proizvodne procese.

Noću sa između 3. i 4. juna naselje Aleksandrovo će imati umanjen pritisak vode, očekuju se vrednosti od 1,5 do 2,0 bara,  ostale dve noći, naselje Aleksandrovo će imati umanjen pritisak u vodovodnoj mreži (orijentaciono cca. 0,5 do 1,5 bar) sa eventualnim povremenim prekidima u vodosnabdevanju, u vremenskom intervalu od 23.30 do 01.00h nakon čega se pritisak normalizuje, a zatim će ponovo od 01.45 do 04.30 h doći do pada pritiska približno u gore navedenim orijentacionim vrednostima, sa eventualnim prekidima u vodosnabdevanju.

Molimo vas da shodno takvom režimu vodosnabdevanja, prilagodite i svoje proizvodne procese.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1756
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.