Komentara: 3
Pregleda: 4425

Radovi na Pozorištu kasne godinu dana

04.08.2010. u 18:29h
Izvor: RTV Yueco
Radovi na Pozorištu kasne godinu dana

Radovi na izgradnji subotičkog Narodnog pozorišta u ovom trenutku kasne tačno godinu dana, rekao je Jožef Kasa, predsednik Upravnog odbora Narodnog pozorišta.

Od ugovorenih radova za ovu godinu u vrednosti od 200 miliona dinara, do sada su izvedeni radovi u vrednosti od 157 miliona. Od tog iznosa izvođačima nije isplaćeno 24 miliona dinara, što je uslovilo usporavanje radova na gradilištu.

Na jučerašnjem sastanku, direktor Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, Momčilo Milović potvrdio je da će građevinarima ove nedelje biti isplaćeno 17 miliona dinara, dok će im ostatak duga biti isplaćen u naredne dve nedelje. Fond za kapitalna ulaganja obezbediće sredstava u vrednosti od još 100 miliona dinara koja će biti utrošena za planirani nastavak radova za završetak druge faze koja bi trebalo da bude gotova do kraja godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 4425
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.