• Pregleda: 3171

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u delu Trga zrtava fašizma nastavljaju se do 25. novembra

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže u delu Trga zrtava fašizma nastavljaju se do 25. novembra

Potpuno zatvaranje saobraćaja za motorna vozila zbog izgradnje 2. faze Kolektora II u ulici Trga žrtava fašizma na potezu od ulice Matka Vukovića do ulice Petefi Šandora biće produženo do 25. novembra, saopšteno je danas iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Zbog izgradnje 3. faze Kolektora II u vremenskom periodu od 1. novembra do 1. marta naredne godine saobraćaj će biti potpuno zatvoren za motorna vozila na kružnom toku Lajoša Košuta i na delu ulice Petefi Šandora na potezu od kružnog toka Lajoša Košuta do Trga kralja Tomislava.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

9
SPLAV Odgovori
pa vi niste normalni !!!! DOKLE VIŠE DA VAS TRPIMO?
horatio caine Odgovori
katastrofa.....ovo se samo na balkanu ovako radi.....sa ovakvom mehanizacojim sto je danas imaju.....ali sa dobrom upravom , bi bilo gotovo da bi se ljudi pitali kad su prije.....ovako blata i nereda do daljnjeg.....kad ce nadlezni shvatitit staru parolu, ako nemozes zavrstiti nemoj ni zapocinjati !!!
kalimero Odgovori
Zaista nisam od onih koji kritikuju sve i svasta i gledaju na sve negativno, ali 4 meseca zatvaranja za oko 120-150m radova ????
Da li treba IKAKAV komentar.... to je jednostavno žalosno.
lolo Odgovori
Zašto se onda privremeno ne promeni i režim pojedinih saobraćojnih znakova, obaveznih skretanja ,jednosmernih ulica...kako iz malog bajmoka u centar ili prema Paliću, iz gata, na beogradski put...
. Odgovori
a trebalo je do kraja oktobra da se zavrsi xD Iskreno nisam iznenadjena, a necu ni biti iznenadjena kad kazu da ce ipak tamo polovinom januara da zavrse...
Sojic Odgovori
Sporo rade,a debelo su plaćeni!
Salamander Odgovori
U 19. veku završavali projekte za nekoliko meseci, a mi u 21. veku nikako da se sustignemo. Da nije žalosno bilo bi smešno.
Munkas Odgovori
Nisu oni debelo placeni. Prva, Druga, Treca ruka(posrednici) skida kajmak....
a njima sto ostane.
Zalosno
lakumity Odgovori
Od 1. novembra do 1. marta, za 100m ulice ?????????
Neverovatno ali istinito.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.