• Pregleda: 4679

Radovi na asfaltiranju ulica za povezivanje 4 naselja

Radovi na asfaltiranju ulica za povezivanje 4 naselja

U toku su radovi na rekonstrukciji ulice Partizanskih baza, na potezu od Segedinskog puta do ulice Radnoti Mikloša. Izvođač radova je kompanija „Voj put“, a investicija košta pet miliona dinara. U toku su i radovi na izgradnji kružnog toka između ulica Partizanskih baza i i Kireške. Predstavnici lokalne samouprave obišli su radove.

U toku je rekonstrukcija kolovoza starog dela Partizanskih baza. Ideja projekta je bila da se prilikom radove spoji stari i novi deo ulice Partizanskih baza koji se proteže do novog dela kružnog toka i na taj način spoji sa Kireškim putem.

Presvlačenje ovog dela puta je izuzetno bitno za mesne zajednice „Mali Radanovac“ i „Kertvaroš“, kao i druge Subotičane koji dolaze u ovaj deo grada. Kružni tok koji će da se gradi iz pravca ulice Partizanskih baza i Kireške će da simbolično povezuje četiri mesne zajednice i to: „Željezničko naselje“ i „Kertvaroš“ iz pravca Kireške ulice, „Mali radanovac“ iz Severne, dok će iz pravca ulice 51.divizije da povezuje „Makovi sedmicu“ i „Željezničko naselje“.

Poboljšanje infrastrukture u ovom delu naselja će da doprinese i razvoju navedenih mesnih zajednica.Dobiće se jedan novi prostor za širenje grada.

Radovi na kružnom toku trebalo bi da traju 60 dana i koštaju 49 miliona dinara sa porezom na dodatu vrednost. Finansijer je Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine.

 

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

10
l.g. Odgovori
sta ste čekali do sada?
rufus Odgovori
PA IZBORE!!!!
Cannibal Odgovori
Наравно да се чекају избори за овако капиталне пројекте, пошто је грађанство познато по изразито кратком памћењу (пословичну незахвалност, бахатост, уображеност и размаженост нећу ни да спомињем).

Примера ради, недавно је на овом сајту организовано боравила група умно оболелих људи, склоних насиљу и опасних по околину, која је имала чудновата сновиђења о Милошевићевом времену као некаквој научној, хуманитарној и економској ренесанси, захтевали да им се месечно исплаћује 1.000 евра иако их нису зарадили, итд.

Они су такође врло самоуверено тврдили да нису усамљени, да их има неколико милиона и да ће искористити гласачко право као што су га користили и раније. Стога морате пажљиво да мотрите на такве појаве, па изводите ситне радове на почетку, а дивовске и јуначке радове на самом крају мандата како бисте извојевали победу на изборима и спасили државу од потпуне пропасти у коју би је шутнули неспособњаковићи из УРС, СНС и СВМ.
za Cannibal-a Odgovori
http://www.e-novine.com/kolumna/petar-lukovic/47366-Zato-sam-posrao-vlastiti-ivot.html
Mislim da će ovo biti i više nego dovoljno da se pročita samo jednom.
Sting Odgovori
Jedino me čudi da je posao dobio VOJPUT s obzirom da su ga skrajnuli iz svih bitnih projekata. Auto put nam grade neki iz Južne Srbije, iako su mnogo skuplji, i mnogo lošiji, ali i to je jedan od gafova u nizu rep. vlasti. Bilo bi dobro kad bi izbori bili na svakih pola godina, da vidiš procvata grada, pokrajine, republike :-)))
Sting Odgovori
bunjevac Odgovori
Da bi se ti linkovi razumeli treba biti pismen. E sad gde vi tu vidite ljudozdera il cannibala, ja ga ne vidim.
Cannibal Odgovori
"Da bi se ti linkovi razumeli treba biti pismen. E sad gde vi tu vidite ljudozdera il cannibala, ja ga ne vidim."

Не знам како те није срамота да икоме спочитаваш неписменост, пошто (занемаримо ли предшколску синтаксу) имаш пет правописних грешака у само две реченице.
Lenin Odgovori
P'što mi je prijašnji 100% cenzurisan da pokušam drugačije da formulišem svoj komentar; Стога морате пажљиво да мотрите на такве појаве, па изводите ситне радове на почетку, а дивовске и јуначке......Obrazloženje jadno i bedno da ne kažem idiotski.
Inače, ne znam zašto se nerviraš?!Pa bilo ko da dođe na presto biće ista pohlepna ološ kao što su ovi sada. Nemoj se sekirati moći ceš i njih sa lakoćom podmićivati.
bunjevac Odgovori
Eto vidite kako sam u pravu. Gospon ljudožder raume samo kad ima gramatičkih grešaka. Da sam drugačije napisao ništa nebi razumeo.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.