Komentara: 5
Pregleda: 14621

Radno vreme za vaskršnje praznike

25.04.2019. u 11:01h > 15:20
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećih vaskršnjih praznika, radno vreme javnih preduzeća, ustanova i drugih objekata od javnog značaja biće usklađeno s praznikom. Osim vikenda, neradni dani biće petak, 26. april, i ponedeljak, 29. april.
Radno vreme za vaskršnje praznike

Za predstojeće vaskršnje praznike, Apoteka Subotica radiće kroz dežurstvo. Apoteka Ogranak 1 (Gradska kuća), radiće non-stop za sve dane vaskršnjih praznika. U petak i subotu, 26. i 27. aprila, u periodu od 8 do 13 časova dežuraće apoteke Ogranak 13 (Čantavir) i Ogranak 14 (Bajmok). Apoteka Ogranak 8 (Segedinski put 25) biće dežurna samo u petak, 26. aprila, od 8 do 13 časova, dok će Apoteka Ogranak 2 (Sinagoga) dežurati u samo u subotu, 27. aprila, od 8 do 13 časova. U ponedeljak, 29. aprila, dežuraće jedino apoteka Ogranak 13 (Čantavir).

U dane vaskršnjih praznika, 26. i 29. aprila, rad u Domu zdravlja Subotica takođe će biti organizovan kroz dežurstvo. U periodu od 7 do 20 časova, dežurstvo će biti organizovano u Službi za opštu medicinu, ambulanta Ogranak 4 (Karađorđev put 55), a od 20 do 7 časova narednog dana u Službi za hitnu medicinsku pomoć. U Bajmoku i Čantaviru ambulante će dežurati uobičajeno, tokom celog dana.

Kada je u pitanju Služba za zdravstvenu zaštitu dece, dežurstvo će biti organizovano u Dečijem dispanzeru (Đure Đakovića 14), od 8 do 24 časa, dok će Stomatološka služba za decu i odrasle, dežurstvo obavljati u zgradi Zubne poliklinike (Trg žrtava fašizma 16), u vremenu od 7 do 13 časova.

Tokom predstojećeg praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" radiće po izmenjenom režimu, tako što u petak, 26. aprila, smeće neće odvozi, izuzev sa Kelebije (desna strana iz pravca grada) i Mišićeva (žuti džakovi), dok će u ponedeljak, 29. aprila, redovno odvoziti komunalni otpad sa terena po ustaljenom režimu.

Od petka, 26. aprila, pa do ponedeljka, 29. aprila, autobusi JP "Subotica-trans" saobraćaće po redu vožnje za nedelju. Međunarodne linije Subotica-Segedin i Feketić-Subotica-Segedin saobraćaće u petak i ponedeljak po redu vožnje, dok međumesna linija Subotica-Beograd neće saobraćati u petak, kao i u ponedeljak.

Za vreme državnog praznika, prodavnice "Trgopromet" redovno će raditi u petak, 26. aprila, i u ponedeljak, 29. aprila, dok će u nedelju raditi do 12 časova. U petak i subotu, 26. i 27. aprila, sve "IDEA" prodavnice radiće redovno, dok će u nedelju, 28. aprila, na dan Vaskrsa, biti zatvorene. Prodavnice "Maxi" radiće u petak 26. aprila, do 18 časova. Prodavnica "Lidl" će u petak, 26. aprila, raditi po skraćenom radnom vremenu, od 8 do 18 časova, u subotu, 27. aprila, radiće redovno, dok u nedelju, 28. aprila, neće raditi. Od ponedeljka, 29. aprila, "Lidl" nastavlja s uobičajenim radnim vremenom od 8 do 22 časa.

Tokom praznovanja Vaskrsa, od 26. do 29. aprila, pošte na graničnim prelazima "Horgoš" i "Kelebija" radiće non-stop, dok će pošta na Segedinskom putu 92 (objekat Merkatora) raditi svakog dana od 8 do 20:30 časova, osim u nedelju, 28. aprila, kada će biti zatvorena.

JKP "Parking" neće naplaćivati parking za vreme državnog praznika, u periodu od 26. do 29. aprila. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi navedenim danima. Redovna kontrola i naplata parkiranja počinje u utorak, 30. aprila.

U vreme praznika, od 26. do 29. aprila, Upravne kancelarije JKP "Stadion" i Stonoteniska sala neće raditi. Bazen "Dudova šuma" biće zatvoren za građane, a za sportiste će biti obezbeđeno dežurstvo, dok će SRC "Prozivka" u petak i ponedeljak raditi po redovnom radnom vremenu, u subotu od 15 do 24 časa, a u nedelju od 6 do 15 časova. Sportski tereni u Prvomajskoj radiće redovno tokom praznika, dok će za Halu sportova, Gradski stadion i Gradsko strelište biti obezbeđeno dežurstvo.

U petak i subotu, 26. i 27. aprila, JKP "Pogrebno" pružaće komunalne i pogrebne usluge od 8 do 13 časova, a takođe će biti obezbeđneno i dežurstvo za sahrane. Na Vaskrs, predzeće neće pružati komunalne usluge, kao ni usluge sahranjivanja, dok će se pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova. U ponedeljak, 29. aprila, komunalne i pogrebne usluge će se pružati od 8 do 13 časova, dok usluga sahranjivanja neće biti.

Na osnovu odluke Gradskog veća, 26. i 29. april, biće neradni dani za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 14621
Povezane teme

uskrs neradni dani

neradni dani za praznike

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Vaskrs

Uskrs

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

vaskršnji praznici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.