Komentara: 32
Pregleda: 12963

Radno vreme za uskršnje praznike

18.04.2019. u 13:19h > 19.04.2019. u 16:02h
Izvor: Subotica.com
Tokom predstojećih uskršnjih praznika, radno vreme javnih preduzeća, ustanova i drugih objekata od javnog značaja biće usklađeno s praznikom. Osim vikenda, neradni dani biće petak, 19. april, i ponedeljak, 22. april.
Radno vreme za uskršnje praznike

Za predstojeće uskršnje praznike, Apoteka Subotica radiće kroz dežurstvo. Apoteka Ogranak 1 (Gradska kuća), radiće non-stop za sve dane uskršnjih praznika. U petak i subotu, 19. i 20. aprila, u periodu od 8 do 13 časova dežuraće apoteke Ogranak 18 (Prozivka), Ogranak 13 (Čantavir) i Ogranak 14 (Bajmok). Apoteke Ogranak 8 (Segedinski put 25) i Ogranak 6 (Karađorđev put) biće dežurne samo u petak, 19. aprila, u periodu od 8 do 13 časova, dok će Apoteka Ogranak 2 (Mlečna pijaca) dežurati u samo u subotu, 20. aprila, u periodu od 8 do 12 časova.

U dane uskršnjih praznika, 19. i 22. aprila, rad u Domu zdravlja Subotica takođe će biti organizovan kroz dežurstvo. U periodu od 7 do 20 časova, radiće ambulante Ogranak 2 (Beogradski put 45), Ogranak 4 (Karađorđev put 55), Ogranak 6 (Segedinski put 42), ambulanta Mali Bajmok, ambulanta Palić, dok će ambulanta Tavankut raditi od 7 do 14 časova. Zdravstvene stanice Bajmok i Čantavir, takođe će raditi od 7 do 20 časova, a od 20 časova po do 7 ujutru u njima raditi Služba za hitnu medicinsku pomoć.

U Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece tzv. Dečijem dispanzeru, u periodu od 7 do 20 časova radiće Odeljenje ginekologije, Odeljenje pedijatrije i Razvojno savetovalište, dok će od 20 do 24 časa biti obezbeđeno pedijatrijsko dežurstvo. Dečije ambulante Bajmok, Čantavir i Palić neće raditi.

Stomatološka služba radiće u periodu od 7 do 19 časova, u zgradi Stomatološke poliklinike, kao i u Ulici Đure Đakovića, dok će služba za specijalističko-konsultativnu delatnost (objekat ATD) raditi od 7 do 14:30 časova.

Tokom predstojećeg verskog praznika, JKP "Čistoća i zelenilo" radiće po izmenjenom režimu, te će u petak, 19. aprila, redovno odvoziti komunalni otpad sa terena koji su planom predviđeni, dok se u ponedeljak, 22. aprila, smeće neće odvozi, izuzev sa Kelebije (desna strana iz pravca grada) i Bačkih Vinograda (žuti džakovi).

U petak i ponedeljak, autobusi JP "Subotica-trans" saobraćaće po redu vožnje za subotu. Linija Subotica-Beograd s vremenom polaska u 6:15 iz Subotice, odnosno 15:00 iz Beograda, 19. i 22. aprila saobraćaće po redu vožnje za radni dan, kao i linije Subotica-Segedin, Feketić-Segedin i linija Subotica-Novi Sad. Iz nadležnog preduzeća napominju da zbog školskog raspusta, od utorka, 23. aprila, neće saobraćati školski autobusi, odnosno polasci koji su u redu vožnje označeni slovom Đ.

U vreme uskršnjih praznika, od 19. do 22. aprila, Upravne kancelarije JKP "Stadion" i Stonoteniska sala neće raditi. Bazen "Dudova šuma" biće zatvoren za građane, a za sportiste će biti obezbeđeno dežurstvo, dok će SRC "Prozivka" raditi svakog dana po redovnom radnom vremenu, osim u subotu, 20. aprila, kada će biti otvoren od 6 do 15 časova. Sportski tereni u Prvomajskoj radiće redovno tokom praznika, dok će za Halu sportova, Gradski stadion i Gradsko strelište biti obezbeđeno dežurstvo.

U petak i subotu, 19. i 20. aprila, JKP "Pogrebno" pružaće komunalne i pogrebne usluge od 8 do 13 časova, a takođe će biti obezbeđneno i dežurstvo za sahrane. Na Uskrs, predzeće neće pružati komunalne usluge, kao i usluge sahranjivanja, dok će se pogrebne usluge pružati od 8 do 12 časova. U ponedeljak, 22. aprila, komunalne i pogrebne usluge će se pružati od 8 do 13 časova, dok usluga sahranjivanja neće biti.

Na osnovu odluke Gradskog veća, 19. i 22. april, biće neradni dani za sve zaposlene u Gradskoj upravi.

U petaki i ponedeljak po uobičajenom radnom vremenu radiće POŠTA kod Železničke stanice, pošta u bolnici, na Velikom Radanovcu, potom pošta u supermarketu Mega Rodić. Po uobičajenom radnom vremenu radiće i pošte u Starom i Novom Žedniku, Ljutovu, Mišićevu i pošte na graničnim prelazima, dok će pošte u Policijskoj upravi i Sudu raditi u skladu sa radnim vremenom tih ustanova.

U petak i ponedeljak skraćeno, do 14 časova, radiće pošte u Prvomajskoj ulici, na Prozivci, u Tavankutu i Paliću, a do 13 časova će raditi pošte na Karađorđevom putu, preko puta Supermarketa 024, u Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorci, u MZ "Željezničko naselje", Bajmoku, Čantaviru i na Radijalcu. Za vreme katoličkog Uskrsa neće raditi pošte u Gradskoj kući, na Bikovu, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Kelebiji, Šupljaku i Hajdukovu. U subotu pošte koje su predviđene za rad subotom radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Javno komunalno preduzeće “Parking” obaveštava građane da se parking neće naplaćivati u nedelju i ponedeljak, 21. i 22. aprila. Reklamacije i blagajna preduzeća takođe neće raditi navedenim danima. Redovna kontrola i naplata parkiranja počinje u utorak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 32
Pregleda: 12963
Povezane teme

uskrs neradni dani

neradni dani za praznike

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Uskrs

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.