Komentara: 6
Pregleda: 4675

Radno vreme za državni praznik "Dan primirja u Prvom svetskom ratu"

10.11.2017. u 13:42h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 11. novembra, praznuje se državni praznik "Dan primirja u Prvom svetskom ratu", koji javne ustanove i preduzeća obeležavaju neradno, ili kroz dežurstva u skladu sa internom organizacijom.
Radno vreme za državni praznik "Dan primirja u Prvom svetskom ratu"

DOM ZDRAVLJA ORGANIZOVAN KROZ DEŽURSTVA

Dom zdravlja Subotica obaveštava građane da će u subotu biti organizovano dežurstvo, i na sledeći način:

Služba za opštu medicinu: Dežurstvo u periodu od 0800-0700 narednog dana biće organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece: Obavljaće se dežurstvo u Dečijem dispanzeru, Đure Đakovića 14, od 8 časova ujutro do ponoći.

Stomatološka služba: Za decu i odrasle, dežurstvo će se obavljati u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 7 do 13 časova.

APOTEKE ĆE RADITI SKRAĆENO, ISPOD GRADSKE KUĆE CELODNEVNI RAD

Apoteka Subotica će za predstojeći državni praznik pojedine apoteke organizovati na sledeći način: Apoteke u Bajmoku, Čantaviru, na Prozivci i Paliću, kao i apoteke na Segedinskom putu 25, Đure Đakovića 14 i kod Mlečne pijaca radiće od 8 do 13 časova, dok je apoteka ispod Gradske kuće u subotu raditi 24 časa, kao  inače.

BEZ NAPLATE PARKINGA

Javno komunalno preduzeće „Parking“ Subotica u subotu neće naplaćivati parkiranje u gradu, a raklamacije i blagajna Preduzeća takođe neće raditi.

(MEGA) MARKETI

Svi marketi i prodavnice će na dan državnog praznika raditi po uobičajnjenom radnom vremenu.

POŠTE

Pošta u objektu Mega Rodić sutra će raditi od 8 do 20.30, u Univerexportu na Bajskom putu od 7 do 20 časova, dok će na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija raditi non-stop.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 4675
Povezane teme

neradni dani za praznike

državni praznik

dan primirja u prvom svetskom ratu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.