Komentara: 4
Pregleda: 8761

Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

24.03.2016. u 16:51h
Izvor: TV Subotica
Radno vreme tokom Uskršnjih praznika

Zbog predstojećeg Uskrsa koji se proslavlja po Gregorijanskom kalendaru u nedelju, 27. marta, nijedna ambulanta u gradu i van grada od sutra do utorka neće raditi. Dežurstvo će biti organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć, u ambulanti na Karađorđevom putu 55 i u zdravstvenim stanicama Bajmok i Čantavir.

Dežurstvo u Dečijem dispanzeru je organizovano od 7 časova do ponoći a u Dispanzeru za žene sutra i u ponedeljak od 7 do 20 a u subotu od 7 do 14 časova. Stomatološka služba će dežurati sutra, u subotu i ponedeljak od 7 do 19 časova a u nedelju od 7 do 13 časova. Sutra i u ponedeljak, dežurstvo će se vršiti i u ATD-u, od 7 do 14 časova.

Tokom predstojećih uskršnjih praznika, apoteka u prizemlju Gradske kuće, dežuraće non- stop. Sutra i u subotu, od 8 do 13 časova, radiće i apoteke kod Sinagoge, na Karađorđevom putu, na Prozivki, Paliću, u Čantaviru i Bajmoku.

Sutra i u ponedeljak, pošta u Prvomajskoj ulici radiće do 17 časova, pošte U Teslinom naselju, na Karađorđevom putu, Aleksandrovu, Malom Bajmoku, Zorci, kod Majšanskog mosta, na Prozivci, Radijalcu, Paliću, Bajmoku, Čantaviru, Novom i Starom Žedniku biće otvorene do 13 časova, pošte u Gradskoj kući, u Velikom Radanovcu, Bačkim Vinogradima, Đurđinu, Kelebiji, Mišićevu, Maloj Bosni, Šupljaku i Tavankutu neće raditi. Sve ostale pošte će raditi po svom ustaljenom radnom vremenu. U subotu će raditi sve pošte koje inače rade ovim danom.

JKP „Čistoća i zelenilo“ će sutra odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava po ustaljenom rasporedu. U ponedeljak se ova usluga neće vršiti, osim u mesnim zajednicama Hajdukovo i Bački Vinogradi. Blagajna preduzeća će raditi i sutra i u ponedeljak, od 7 do 12 časova.

I blagajna JKP „Vodovod i kanalizacija“ će raditi na Veliki petak i Vodeni ponedeljak, od 7 do 15 časova.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 8761
Povezane teme

uskrs neradni dani

uskršnji praznici

informacije za uskrs

Uskrs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.