Komentara: 12
Pregleda: 5728

Radno vreme javnih ustanova i preduzeća za Dan državnosti

15.02.2017. u 10:36h
Izvor: TV Subotica
Danas se obeležava Dan državnosti. Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima u Republici Srbiji, Sretenje – Dan državnosti Srbije je državni praznik i praznuje se 15. i 16. februara, što znači da su sreda i četvrtak neradni dani.
Radno vreme javnih ustanova i preduzeća za Dan državnosti

Nijedna ambulanta u gradu i van grada neće raditi ni danas ni sutra, a 24-časovno dežurstvo organizovano je u Službi hitne pomoći i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru. Dežurstvo je organizovano i u Službi za zdravstvenu zaštitu žena i dece u Dečijem dispanzeru, dok Stomatološka služba dežura u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova.

Danas i sutra, dežuraće apoteka u Gradskoj kući, dok će apoteke na Prozivci, Paliću, u Bajmoku i Čantaviru danas dežurati od 8 do 13 časova a apoteka kod Sinagoge u četvrtak od 8 do 12 časova.

Svi trgovinski objekti će tokom prazničnih dana raditi uobičajeno.

Autobusi "Suboticatransa" će danas i sutra saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

JKP „Parking“ naredna dva dana neće naplaćivati parkiranje u gradu. Tokom praznika, reklamacije i blagajna preduzeća neće raditi.

JKP „Čistoća i zelenilo“ 15. i 16. februara neće odnositi smeće iz domaćinstava, osim 15. iz Male Bosne i 16. iz Đurđina, Starog i Novog Žednika i iz Hajdukova. Gradska deponija će biti otvorena.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 12
Pregleda: 5728

Povezana vest

Povezane teme

dan državnosti

sretenje

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.