Komentara: 1
Pregleda: 7902

Radno vreme javnih preduzeća, ustanova i prodavnica za Božić po julijanskom kalendaru

06.01.2020. u 10:53h
Izvor: Subotica.com
Za vreme predstojećeg državnog praznika, Božića po julijanskom kalendaru, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.
Radno vreme javnih preduzeća, ustanova i prodavnica za Božić po julijanskom kalendaru

Sve apoteke Apoteke Subotica danas (ponedeljak) će raditi skraćeno, odnosno do 17 časova, od kada dežurstvo preuzima apoteka Ogranak 1 (kod Gradske kuće), koja će jedina raditi non-stop 6. i 7. januara.

U utorak 7. januara, JKP "Čistoća i zelenilo" neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan, gradski autobusi JP "Subotica-trans" će saobraćati po redu vožnje za nedelju, JKP "Parking" neće naplaćivati parking.

Za vreme predstojećeg praznika, "Idea""Lidl", "Trgopromet" i "Maxi" u ponedeljak će raditi skraćeno, do 18 časova, dok će 7. januar biti neradni dan, osim za "Trgopromet" koji će raditi do 13 časova.

Pošte na graničnim prelazima "Kelebija" i "Horgoš" na dan Božića radiće non-stop, dok će pošta u maloprodajnom objektu "Univereksport" (Bajski put 58) raditi od 7 do 12 časova.

Sportski tereni JKP "Stadion" u Prvomajskoj, Stonoteniska sala, Gradsko strelište i Gradski stadion neće raditi u utorak. Gradsko klizalište na Božić radiće redovno, SRC Prozivka će primati građane od 6 do 14 časova, dok će u Hali sportova biti obezbeđeno dežurstvo.

Sinagoga će 7. januara biti zatvorena za posetioce.

Božić je neradni dan i za sve zaposlene u Gradskoj upravi Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 7902
Povezane teme

neradni dani za praznike

božić

pravoslavni božić

državni praznik

proslava božića

radno vreme javnih preduzeća i ustanova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.