Komentara: 1
Pregleda: 1889

Radionica programa "Mladi u akciji"

09.07.2013. u 16:37h
Kancelarija za mlade u saradnji sa "Hajde da", Kontakt tačkom za program Mladi u Akciji u Srbiji organizuje EVS radionicu u četvrtak (11.07.) od 11h do 14 časova.
Radionica programa "Mladi u akciji"

Radionica će se održavati na engleskom u trajanju od 3 sata. Vodiće je EVS volonterka iz "Hajde da" koja dolazi sa Islanda. Ukoliko želite da saznate više o EVS, pošaljite prijave na mail: office@kzm.subotica.rs, najkasnije do utorka 9. jula.

Potvrdu o učešću dobićete na mail u sredu 10. jula. Broj mesta je ograničen na 20.

EVS (Evropski Volonterski Servis) daje mladima mogućnost da, kao volonteri/ke, žive i rade u drugim zemljama tokom najviše 12 meseci.

EVS je otvoren za sve mlade, uzrasta od 18-30 godina i bez obzira na njihovo obrazovanje i prethodno iskustvo. U izuzetnim slučajevima, u EVS-u, takođe, mogu učestvovati i mladi uzrasta 16-17 godina.

Aktivnosti volontera/ke su osmišljene tako da donose dobrobit lokalnoj zajednici u zemlji gde se servis odvija, ali i da imaju jasno definisan obrazovni cilj za samog/u volontera/ku.

Volonteri/ke često rade sa decom, tinejdžerima, osobama sa hendikepom, imigrantima, starim licima, beskućnicima i drugim manjinskim grupama. EVS projekti se, takođe, mogu baviti kulturom ili zaštitom životne sredine.

https://docs.google.com/file/d/0B1SnkRw1zKQdcFZCZ01vYlBrY2M/edit?usp=sharing

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1889
Povezane teme

kancelarija za mlade

lokalna kancelarija za mlade

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.