Komentara: 0
Pregleda: 2165

Radionica kreativnog pisanja

26.10.2011. u 13:15h
Izvor: RTV Yueco
Radionica kreativnog pisanja

Fokus fondacija organizuje Radionicu kreativnog pisanja u okviru koje mladi autori i ljubitelji pisane reči željni da naoštre svoje spisateljsko pero mogu da nauče nove veštine.

Radionica obuhvata čitanje i analizu tekstova, te razgovor nakon istih, uz širok pristup temama sa socioloških, istorijskih, multimedijalnih, filozofskih i biografskih stajališta. Teoretski okvir i polazište ove, pre svega, praktične i interaktivne radionice, predstavlja i niz uvodnih književnih predavanja u okviru kojih će biti prikazani portreti nekih od najznačajnijih modernih književnika.

Na radionicu se mogu prijaviti mladi od 14 do 25 godina, na telefon 024/523 566 ili adresu office@fokus-su.rs, najkasnije do 1. novembra. Radionica kreativnog pisanja će se održavati jednom nedeljno u prostorijama FOKUS Fondacije (Partizanska 14/I), počevši od 4. Novembra, a trajaće do maja 2012. godine. Radionicu vodi Robert Tili.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2165
Povezane teme

fondacija fokus

Fokus fondacija

radionica kreativnog pisanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.