Komentara: 0
Pregleda: 2585

Radikali osuđuju monopolizaciju JKP Pogrebno

28.07.2011. u 16:05h
Izvor: RTV City
Radikali osuđuju monopolizaciju JKP Pogrebno
Srpska radikalna stranka najoštrije osuđuje pokušaj monopolizacije i diskriminacije kao i gušenja privatne inicijative od strane JKP Pogrebno u Subotici, a rezultat su uvođenja novina koje nisu u skladu sa zakonom o konkurenciji i zaštiti potrošača.

Ovakvo ponašanje JKP Pogrebno šteti razvoju preduzetništva i privlačenju stranih investicija u Suboticu. SRS osuđuje i enormno povećanje cena i pojedinih taksi pogrebnih usluga s obzirom na činjenicu da javna preduzeća i finansiraju političke kampanje pojedinih stranaka u Subotici. Srpska radikalna stranka podržava inicijativu za formiranje anketnog odbora za analizu novonastale situacije jer smatramo da su korisnici pogrebnih usluga ovakvim načinom rada od strane direktorke Vesne Prčić štetni za razvoj preduzetništva i predstavljaju grubo kršenje napred navedenih zakonskih regulativa.

Svaka najava povećanja uslug javnih preduzeća direktan je udar na novčanike građana Subotice koji zbog nemarnog i bahatog ponašanja partiskih poslušnika i onako teško žive., zaključuje se u saopštenju ove stranke.
Izvor: RTV City
Postavljeno pre 12 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2585
Povezane teme

srpska radikalna stranka

jkp pogrebno

srs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.