Komentara: 8
Pregleda: 2328

Radijatori topli i nakon 15. aprila

12.04.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Zbog najavljenih niskih temperatura, grejna sezona neće biti okončana 15. aprila, najavljuju iz "Subotičke toplane"
Radijatori topli i nakon 15. aprila

Iako grejna sezona traje od 15. oktobra do 15. aprila, postoje izuzeci prema kojima je, uslučaju da meteorološki uslovi to zahtevaju, moguće produžiti proizvodnju i distribuciju toplotne energije i nakon tog perioda, a najkasnije do kraja aprila. 

- S obzirom na prognozirane vremenske prilike, doneli smo odluku da se grejna sezona ne prekine u petak, već nastavljamo sa proizvodnjom i isporukom toplotne energije sve dok su meteorološki uslovi takvi da postoji potreba za grejanjem - objašnjava Davor Andrašić, izvršni direktor energetskog sistema u JKP "Subotička toplana". 

Radijatori topli i nakon 15. aprila

Iz JKP "Subotička toplana" navode da tokom grejne sezone, koja je pri kraju, nije bilo nikakvih poremećaja u isporuci toplotne energije.

- Sistem daljinskog grejanja radi 7 meseci godišnje, gotovo 24 časa dnevno, tako da je nemoguće da se u tom periodu ne desi neki problem. Međutim, svi problemi koji su se dešavali tokom grejne sezone koja je na izmaku bili su otklanjani na vreme i ni jedan korisnik nije osećao posledice. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 8
Pregleda: 2328
Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

gradska toplana

daljinsko grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.