Komentara: 4
Pregleda: 2665

Radanovčani sami očistili ulice u naselju

06.02.2012. u 21:20h
Izvor: SuMedija
Radanovčani sami očistili ulice u naselju

Rukovodstvo Mesne zajednice Radanovac samostalno je organizovalo čišćenje snega sa saobraćajnica u naselju. Uz pomoć meštana i lokalne samouprave, traktorima su očišćene ulice koje su trenutno prohodne.

Prema rečima predsednika Skupštine Mesne zajednice Radanovac Milutina Đuraškovića, u toku jučerašnjeg dana traktori sa ralicama očistio je saobraćajnice na 16 kvadratnih kilometara ovog prigradskog naselja – ulice, slepe ulice, atarski putevi, 6 kilometara "ipsilon kraka".

- Uz pomoć gradske uprave i gradonačelnika dobili smo gorivo, obezbedili traktore i krenuli u čišćenje. Pridružili su nam se i građani, tako da sve ono što nismo uspeli da uradimo u subotu – uradili smo u nedelju. Posebno bih istakao drugi deo Peščarine ulice gde su se građani sami organizovaili i bez ičije pomoći uklonili sneg sa tri kilometra puta – rekao je Đurašković.

Po njegovim rečima, akcija će biti nastavljena ukoliko i sneg nastavi da pada, kako bi građani mogli ići na posao, ali i iz razloga jer naselje nema Ambulantu, pa tako da građani moraju da putuju do prve najbliže zdravstvene ustanove ili hitna pomoć mora da dođe do njih.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2665
Povezane teme

radanovac

čišćenje snega

sneg u Subotici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.