Komentara: 0
Pregleda: 1457

Računi odjednom - plaćanje iz dva dela

21.11.2008. u 12:20h
<p>Javno preduzeće &ldquo;Srbijagas&ldquo; odlučilo je da svim distributerima odobrava odloženo plaćanje od &scaron;est meseci za 37,5 odsto ukupnog zaduženja za gas.</p>
Računi odjednom - plaćanje iz dva dela

Kako se navodi, tom odlukom “Srbijagas“ je omogućio da distributeri mogu povući račune za oktobar i fakturisati domaćinstvima gas u dva dela, sa odloženim plaćanjem drugog dela za šest meseci.

Dodaje se da je "Srbijagas" domaćinstvima kojima to preduzeće direktno isporučuje gas već dostavio račune na kojima je jasno naznačeno da se 62,5 odsto ukupne sume plaća odmah, a ostalo za šest meseci.

Na računima poslatim domaćinstvima, naznačeno je da se prvi deo zaduženja plaća u roku od 15 dana, a preostalih 37,5 odsto dospeva za naplatu u roku od šest meseci od dana dospeća prvog dela računa.

Kako saznajemo u Suboticagasu, računi za novembar koji će biti podeljeni korisnicima početkom decembra, biće usklađeni sa ovom odlukom Srbijagasa te će naši sugrađani platiti jedan deo 15 dana po prijemu računa a drugi deo za 6 meseci.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1457
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.