• Pregleda: 3395

Račun za vodu ponovo deo računa objedinjene naplate

Račun za vodu ponovo deo računa objedinjene naplate

Mesečni računi za utrošene usluge isporuke čiste vode, odvođenje i prečišćavanje otpadnih voda u januaru, kod kategorije korisnika domaćinstva u individualnom stanovanju (široka potrošnja), biće deo računa objedinjene naplate i iste će izdavati JKP „Čistoća i zelenilo“.

Mesečna zaduženja su formirana na osnovu očitanog stanja na mernim instrumentima. Uplate po ispostavljenim računima korisnici mogu da izvrše na šalterima blagajni preduzeća Vodovod i kanalizacija, Čistoća i zelenilo i Dimničar, saopšteno je iz Vodovoda.

U saopštenju se dodaje da će se očitavanje mernih instrumenata kod korisnika domaćinstva u individualnom stanovanju vršiti u periodu od 13. do 23. februara.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Kaca Odgovori
Sta to znaci ?
Cobra
To znaci novo poskupljenje...
ilona Odgovori
To znaci da vodovod samo naplacuje svoje usluge ukoliko placate elektronski jer je njihova logika daj sta das sve je Vodovodovo tako su nama dva meseca racun koji se dobija u stambenim zgradama za CISTOCU DIMNJICARE I VODU uzimali samo za sebe i jos ZARACUNAVALI KAMATU a imala sam pretplatu za vodu 600 din i kamatu 31.90 a dug prema cistoci i dimnjicarima dva meseca zaostatka pravi monopolisti nista im ne mozes. Napominjem da elektronski placam vise od godinu dana i nisu nikada napomenuli da uplatini racun s njihovog racuna nije objedinjen . u prevodu ne znaju razvesti racune
Savo
Nemoj da siris dezinformacije, imas poziv na broj po tome se razvezuju racuni. I ne mozes imati kamatu ako si u preplati a cistoca i dimnicar ne zaracunavaju kamatu.
anonymous Odgovori
vi samo dajte osobama penziju kojima ste dali nepravdano odkaz u vodovodu, koji su imali vise od 25 godinog radnog staza i oterali ste jednu bolestnu zenu koji ce mozda ove godine otici zbog vas na ulicu zbog visoke racune!!!!!!!!!!!!!! sram vas ubio
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.