Komentara: 2
Pregleda: 1551

"Putujem u Evropu i volontiram" u Skladištu

19.12.2012. u 14:24h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Promocija Evropskog volonterskog servisa pod nazivom “Putujem u Evropu i volontiram” održala se u ponedeljak, 17. decembra u Omladinskom klubu „Skladište“ pred velikim brojem zainteresovanih mladih osoba.
"Putujem u Evropu i volontiram" u Skladištu

Interaktivnu promociju, na kojoj su svojim vršnjakinjama mogli da postave pitanja i interesuju se o svim pojedinostima ove šanse koju treba iskoristiti, vodila je Sonja Velić, članica Volonterskog kultur kluba Fondacije „Danilo Kiš“, kao i Sabina Roža, volonterka koja je svoju EVS šansu iskoristila volontirajući u Španiji i koja je ovom prilikom podelila svoja internacionalna iskustva predstavljajući svoj volonterski život „na španski način“.

Fondacija “Danilo Kiš“ je akreditovana za program Evropskog volonterskog servisa od juna 2010. godine. Zadatak zaposlenih u Fondaciji je da pošalju budućeg EVS volontera u drugu evropsku organizaciju tako što će napisati projekat za njega i ugovoriti i dogovoriti sve u vezi sa njegovim odlaskom, kao i da ugošćuje volontere iz drugih evropskih zemalja.

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1551
Povezane teme
Danilo Kiš omladinski klub "skladište"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.