Komentara: 1
Pregleda: 3830

Pušten u rad novi sadržaj - informativni odeljak "Infodesk"

25.11.2008. u 13:58h
<p>Sa željom da na&scaron;im posetiocima ponudimo &scaron;to raznovrsniji sadržaj u okviru Portala, oformili smo informativni odeljak koji će na&scaron;e posetioce uvek ažurnim vestima i najavama držati u toku sa aktuelnim de&scaron;avanjima u gradu i neposrednoj okolini.</p>

Informativni odeljak funkcioniše po principu agregacije relevantnog sadržaja iz raznih zvaničnih izvora, po kriterijumu selekcije informacija iz opšte interesnih grupa, klasifikovano po katagorijama, vremenskim intervalima i naravno uz adekvatnu pretragu arhive. Ovaj odeljak je u beta (razvojnoj) fazi, radimo aktivno u unapređivanju informacija u okviru postojćeg sadržaja ali i na pripremi novog, sigurni smo, za mnoge zanimljivog sadržaja.

Odeljak se ažurira na dnevnoj bazi. Pošto nemamo svoju informativnu produkciju - vesti prikupljamo iz raznih izvora a isti potpišemo uz svaki članak. Vrlo uskoro dozvolićemo i samim posetiocima da podele sa svima nama najavu nekog događaja a za najaktivnije spremili smo i adekvatne nagrade.

Ukoliko imate najavu nekog dešavanja imaćete priliku da je vrlo jednostavno prosledite putem online formulara i isti će se nakon moderacije prikazati u podkategoriji "Najava dešavanja".

Nadamo se da ćete ovaj novi odeljak naći korisnim, praktičnim i pre svega kvalitetnim izvorom informisanja. Uskoro stižu nova iznenađenja, a ovde ćemo vas obaveštavati o istima.

Postavljeno pre 15 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3830
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.