Komentara: 0
Pregleda: 2034

PTT Srbija poklonila štamparske mašine

31.03.2010. u 01:03h
Izvor: RTV Yueco
<p>Grafička radionica za pratkičnu nastavu Politehničke &scaron;kole, dobila je tri &scaron;tamparske ma&scaron;ine od JP PTT Srbije. Uključujući ove tri ma&scaron;ine do sada je ova radionica dobila devet ma&scaron;ina &scaron;to za grafičku &scaron;tampu, &scaron;to za grafičku doradu. Ovom donacijom učenici koji odrađuju praktičnu nastavu moći će kvalitetnije i brzze da savladaju ve&scaron;tine ovog zanata.</p>
PTT Srbija poklonila štamparske mašine

Učenici koji ovde obavljaju praktičnu nastavu do sada su štampali na jednoj mašini, što je predstavljalo problem i predavačima ali i učenicima. Direktor škole Iso Planić rekao je da je zahvalan JP PTT Srbija što je našlo razumevanje i prepoznalo potrebe ove škole i naglasio da je ovo dobar primer saradnje socijalnih partnera privrede i obrazovanja. Direktor radne jedinice JP PTT Srbija Nebojša Daković naglasio je da ovo preduzeće pokazuje da je društveno odgovorna kompanija i da sa zadovoljstvom pomazze svoje partnere, koliko je to u mogućnosti. Daković je rekao da se nada da će učenici na ovim mašinama naučiti nešto novo i da će raditi još efikasnije koristeći više mašina. Član Gradskog veća za obrazovanje Slobodan Čamprag zahvalio se JP PTT Srbija u ime grada jer je u ovoj teškoj situaciji ovo velika pomoć i školi ali i gradu. U ovim radionicama učenici kroz praktičnu nastavu štampaju brošure, flajere, vizit karte, knjige, kao i časopis Politehničke škole "Poliinfo" koji je po rečima učenika skroman, ali su svi u školi ponosi na njega.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2034
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.